Julebord

Vi planlegger, organiserer og gjennomfører ditt julebord

Skikken med julebord oppstod i middelalderen. Det var vanlig å la maten stå framme hele jula slik at fattige og omstreifere kunne forsyne seg. Man lot også restene etter julemåltidet ligge igjen på bordet over julenatta for å blidgjøre de underjordiske eller gårdsnissen.

Mye har forandret seg siden middelalderen, men at julebordene fortsatt skal bugne i god mat og drikke er like aktuelt idag og selve kjernen for et vellyket julebord.

Julebord for bedrifter er ofte høydepunktet for de ansatte. Det er en måte for bedriften å sette pris på sine ansatte og en viktig kulturbygger som knytter folk nærmere hverandre. Samtidig ser man tilbake på året som har gått og retter blikket fremover til neste år mot neste mål.

Eventbryaaet AS har med sin lange erfaring og gode samarbeidavtaler akkurat det som skal til for å skape de perfekte rammene for et vellykket julebord for din bedrift i Oslo og omegn. Vi kommer gjerne med forslag på skreddersydde løsninger for julebordet etter deres behov. Vi har teknisk kompetanse og innsikt, og vet hva som rører seg i markedet hva gjelder underholdning. Vi samarbeider med de flotteste selskapslokalene i Oslo og vi kan levere temapakker utenom det vanlige.

For inspirasjon, tips og ideer til julebord, besøk vår nettbutikk: www.eventstore.no

Vi setter gjerne opp et helt uforpliktende forslag på julebord for dere
Noen av kundene vi har vært så heldige å få lov til å jobbe med