Shop

Ronny Haugelands Bingoshow

(1 omtale)

Varighet: 45 – 60 minutter

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00

Info
Categories:, , Tag:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Bingokongen Ronny Haugeland bingoshow

Bingokongen Ronny Haugeland er Norges fremste bingovert. Han har tatt utgangspunkt i det folkekjære spillet Bingo, lagt til en dæsj sprudlevann og easy listening i miksen og lagd et nymotens bingoshow som han ukentlig har på Blå i Oslo. Med flere og tyve bingosessions bak seg har Ronny Haugeland utviklet seg til landets absolutt beste bingovert. Med fløyelsmjuk stemme og fleipete tone tar han med seg deltakerne på et par runder bingo de ikke glemmer med det samme. Premier, rosa baller, allsanger og vitserier er selvsagt viktig innhold. Oppskriften passer perfekt som aktivitet på eventer og arrangementer og du har nå mulighet til å booke Bingokongen som aktivitet og underholdning til ditt event. Med seg har han også sitt eminente bingoband The Bingo Kinks som underholder med sine festlige toner.

– Et eller annet sted i historien er jeg ganske sikker på at bingo var et ungdommens spill, men de unge ble gamle og glemte å gi arven bingo videre. Vi fant oppskriften!!!

Ønsker du å booke Bingokongen og Hans Crew, Torjus Crew og Are Crew til et uforglemmelig bingoshow til ditt neste arrangement? Kontakt oss for forespørsel om tilgjengelighet og pris.

1 omtale for Ronny Haugelands Bingoshow

  1. Nina

    Ronny underholdt oss på vår sommerfest med sitt fantastiske Bingoshow. Utrolig morsomt og noe som alle kan være med på. Bingo med en Twist. Anbefales på det sterkeste!

Skriv en omtale