Shop

Christiania Qvartalet

Kvadraturen, Oslo

Medbrakt mat og drikke, ikke tillatt

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Utleie av Christiania Qvartalet Selskapslokale

Med gangavstand fra Oslo Sentralstasjon og all offentlig transport finner du Christiania Qvartalet. Lokalet ligger i Kvadraturen, sentralt i historiske Oslo. I den nyoppussede selskapsarenaen tilbyr vi våre gjester en unik lokasjon med bespisning i vår egen sjarmerende bakgård. Her fyrer vi opp grillen til uformelle festligheter eller dekker opp til 3-retters middag for mer formelle selskap om ønskelig. Vi arrangerer også gjerne sammenkomsten under tak i vår flotte restaurant som rommer opptil 160 gjester.

Selskapslokalene kan benyttes til banketter, møter etterfulgt av en bedre middag eller til mottagelser med enkel servering..

For forslag til underholdning, aktiviteter tips og inspirasjon, besøk vår nettbutikk www.eventstore.no

Forespør flere lokaler her

Forespør Christiania Qvartalet her

Fyll ut skjema nedenfor om du ønsker tilbud på arrangement på Ingeniørenes Hus.

Hvor mange gjester estimerer du?

Har du et ca. budsjett?

Melding (spesifiser gjerne hva du ønsker inkludert i tilbudet)

Fag eller fest

På Christiania Qvartalet finner du lokaler i alle størrelser til ditt selskap, møte eller konferanse. Møtesenteret har totalt 13 møterom fordelt på to etasjer. Lokalene har dagslys og er utstyrt med nytt ventilasjonsanlegg, møblement og AV-utstyr. Senteret har også et eget auditorium med plass til 99 personer.

Ankomst og parkering

Christiania Qvartalet Møtesenter ligger sentralt til i Kvadraturen i Oslo. Hovedinngangen er på hjørnet mellom Dronningens gate og Grev Wedels Plass. Nærmeste t-banestopp er Jernbanetorget, og nærmeste trikkestopp er Dronningens gate. Nærmeste parkeringshus finnes i bankplassen P-hus i Myntgata.

 

Tilleggsinformasjon

Pris

Ved forespørsel