Shop

Curling

Curling er en fantastisk morsom sport som passer ypperlig som firmafest og teambuildingsaktivitet. Læringskurven er rask og er en opplevelse for livet.

Alle kan ha glede av spillet – uansett alder – styrke og kjønn. En tilpasser seg teknikken i forhold til fysikken, og med hjelp fra en av våre instruktører klarer alle å lære seg spillet og være med på leken i løpet av økten.

Curling er utrolig sosialt spill og en grunnregel i curling er at man skal være bedre evnner med motstanderlaget etter kampen enn før. Ofte på våre eventer har vi en sosial ramme rundt hele seansen der vi etter man har vært på isen snakker om opplevelsen spiser og drikker noe godt i det hyggelige klubbhuset

Info
Category:Tag:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Kort fortalt samarbeider 4 spillere på hvert sitt lag om å sende en 20 kg tung stein over en 40 meter lang bane med mål om å bli bedre enn motstanderenes steiner. Den som kommer nærmest midten av boet vinner omgangen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Curling”