Shop

Dragebåt race

Dragrace med Dragebåter

Dragebåtsporten er en av de raskest voksende sportsgrener i verden. Under racene er dragebåtene rigget til med dekorativt hode og hale til en kinesisk drage, og det medføres alltid en tromme som brukes for at padlerne skal holde rytmen. Vi arrangerer sommerfester og team building arrangementer i Bestumkilen eller andre ønskede lokasjoner. Oslo dragons har lang erfaring med slike arrangementer, og har kapasitet fra 6 – 200 deltakere.

 

Hvordan fungerer det?

Introduksjon, teknikkopplæring og sikkerhet blir ivaretatt

Våre dyktige instruktører tar hånd om deltakerne. Deltakerne vil få instruksjon om padling og sikkerhet og oppførsel i båtene. Det vi bli litt padling slik at alle får en følelse av båten på vannet. Etter en kort brief starter vi med konkurransen. Dette foregår som regel ved at to eller flere lag møter hverandre gjennom heat.

Vi beregnet at hvert heat tar 10-12 min.  Det er ombordstigning, praksis-opplæring i båtene, selve konkurransen og til slutt gå ut av båtene og levere fra seg vester og årer.

Våre erfarne styrmenn vil gi tips og råd til de aktuelle lagene slik at de føler de er unike. Dette for å bygge opp lagånden.

 

 

Kontakt oss idag for booking og organisering:

booking@eventbyraaet.no
+47 924 40 896

Info
Category:Tag:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

  • Passer fint for grupper på 6 – 200 personer
  • Varighet: Ca. 1 – 2 timer
  • Perfekt som firmafest, teambuildingsaktivitet, bursdager, utdrikningslag.