Shop

Fangene på fortet

Varighet: 1 – 3 timer

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00

 

Info
Category:Tag:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Fangene på Fortet – Oslo

Perfekt aktivitet for teambuilding / firmafest! 

Planlegger du noe sosialt med jobben? Fangene på Fortet har mange elementer spennende elementer som passer alle! Nå har alle sjansen til å jobbe i lag med å løse oppgavene i cellene. De har 45 ulike celler i Nydalen, som er det første stedet av sitt slag i Norge.

Oppgavene passer alle slags egenskaper og talenter – her settes fysikken, kunnskapen og kreativiteten på prøve. Det er alltid noe som passer for alle, uansett fysisk form og alder.

Bedriften deles opp i 3 – 5 personer på hvert lag. Lagene er nødt til å samarbeide for å løse utfordringene i cellene. Her blir det skikkelig konkurranse mellom lagene! Hvor mange rom klarer dere? Klarer noen av lagene å oppnå VIP-status? Hvilket lag stikker av med seieren?

Vi er helt sikre på at dette blir et attraktivt sted for store og små grupper for teambuilding/konferanse med påfølgende aktivitet, eller torsdagspils og lignende med litt moro og sosial omgang med kolleger.

Ta kontakt om dere er klare for litt hjernetrim. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fangene på fortet”