Shop

Funhouse eventlokale

Dal, Eidsvoll

Medbrakt mat og drikke tillatt

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Funhouse eventlokale – Norges største arkade-spillhall

Gjør som Atea, Elkjøp, Maxbo og andre bedrifter med øye for kvalitet – velg et event hos Funhouse! Dette er et perfekt sted for bedrifter og privatpersoner som arrangerer team building og aktivitetsdager, bursdager samt fest. Funhouse er på over 600 kvm og inneholder utallige flipper spill, og andre fete nostalgiske installasjoner. Vi kan stille med konferansier samt gamemaster under konkurranser og våre ansatte strekker seg langt for å tilfredsstille kundene våre.

Skal du skjemme bort dine ansatte kan vi tilby helgrillet rådyr, gris eller lokal due tilberedt av en fagmann utover det vanlige. Maten kan gjøres enkel og leveres fra en lokal pizza restaurant, men om du virkelig skal skape stemning kan vi tilby kongelig catering fra Chris Thomas Jarholm. Vi garanterer en kulinarisk opplevelse som er kongefamilien verdig og vil tilfredsstille de mest følsomme ganer. Hos Funhouse har man også mulighet til å ta med sin egen mat og drikke, men vi kan også levere skjenkebevilgning på kort tid. Kim Sætre kjent fra Bareksten og Ørnen kan varte opp med de mest originale drinker eller sin signaturdrink som vant nordisk mesterskap hostet av Scandic.

Her kan man med andre ord lage unike heldagsarrangementer og trøkke til med en skikkelig fest man aldri glemmer!

 

Ønsker du å book Funhouse spillhall til ditt neste arrangement? Kontakt oss for bestilling.

«We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.»

  • Passer fint for grupper på 10-200 stk.
  • Perfekt som jobbfest, teambuildingsaktivitet, bursdager, utdrikningslag.
Klikk her for booking

 

 

Tilleggsinformasjon

Kapasitet

200 personer +

Priser

På forespørsel