Shop

Hukodden

Bygdøy, Oslo

Medbrakt mat og drikke ikke tillatt

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00

Info
Category:Tag:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Hukodden Strandrestaurant – Et selskapslokale ved vannkanten

På tuppen av Bygdøy finner vi det som kanskje er at av Oslos flotteste sted for arrangementer om sommeren. Helt nede ved vannkanten på Huk, rett ved siden av badestranden. Perfekte solforhold, med Oslos lengste kveldssol. Dette er et ypperlig sted for bryllup, sommerfester og andre markeringer. På Hukodden kan vi ta imot opptil 300 sittende gjester på vår flotte terrasse. Vi har satt opp et rammetelt over terrassen slik at man enkelt kan ta av og på taket etter vær og vind. Vi har også rikelig med gassvarmere i tilefellet det skulle være kjølig. På Hukodden kan man holde på helt til kl 03.00 om man ønsker dette.

Mat er viktig for oss. Sammen med et dyktig kokke-team har vi satt sammen våre egne grill- og buffetmenyer skreddersydd for Hukodden. Man kan også få 3-retters menyer med vinpakker om man ønsker dette.

Med sin beliggenhet på Bygdøy er dette et perfekt sted å kombinere festen med noen aktivieteter i forkant. Det er store gressarealer som egner seg godt til forskjellige parkleker, i tillegg til både basketbaner og vollyballbaner. Man kan selvfølgelig også bruke Oslofjorden og de mulighetene dette bringer. Hva med en ribtur før middag eller kanskje en seilekonkurranse?

For tips til aktivieteter, underholdning og mye mer, besøk vår nettbutikk. Klikk deg inn på www.eventstore.no

Ønsker du å booke Hukodden Strandrestaurant til ditt neste arrangement? Kontakt oss for tilgjengelighet og bestilling. Vi tar gjerne en befaring med deg om du ønsker dette!

Klikk her for booking

Tilleggsinformasjon

Kapasitet

Hele Hukodden: Inntil 300 sittende personer
Restrauranten: Inntil 80 sittende personer
Chambre Separe: Inntil 40 sittende gjester

Priser

Hele Hukodden: 24 000,- eks. mva
Restauranten: 12 000,- eks. mva
Chambre Separe: 6 000,- eks. mva

Eksklusivitet
Serveringspersonell
Barpersonell
Alt av dekketøy
Surroundanlegg av høy kvalitet
Alt av møbler som bord og stoler
Sjenkebevilgning til 02:30
Gjestene må være ute 03:00

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hukodden”