Shop

Ingeniørenes Hus

Vika, Oslo

Medbrakt mat og drikke, ikke tillatt

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Utleie av Ingeniørenes Hus Selskapslokale

Denne flotte funkisperlen av et selskapslokale ligger et steinkast fra Nationalteateret og er perfekt for deg som ser etter selskapslokaler sentralt i Oslo. Festsalen har egen scene, teknisk utstyr integrert og direkte utgang til egen terrasse og mingleområder. Lokalet passer godt til firmafester, mottakelser, bryllup, julebord, sommerfester m .m. Her er det plass for opptil 200 gjester. Ønsker du å booke Festsalen i Ingeniørenes Hus til ditt neste arrangement? Klikk på knappen nedenfor for å sende forespørsel om flere lokaler samtidig.

For forslag til underholdning, aktiviteter tips og inspirasjon, besøk vår nettbutikk www.eventstore.no

Forespør flere lokaler her

Forespør Ingeniøenes Hus her

Fyll ut skjema nedenfor om du ønsker tilbud på arrangement på Ingeniørenes Hus.

Hvor mange gjester estimerer du?

Har du et ca. budsjett?

Melding (spesifiser gjerne hva du ønsker inkludert i tilbudet)

Fag eller fest

På Ingeniørenes Hus finner du lokaler i alle størrelser til ditt selskap, møte eller konferanse. Våre dyktige kokker tilbereder alt fra enkel møtemat og snacks til tre-retters middager, og vi skreddersyr gjerne løsninger for å finne det beste tilbudet til deg. Vi har alle rettigheter i våre møtesenter og restauranter.

Ankomst og parkering

Ingeniørenes Hus Møtesenter ligger sentralt til i Vika i Oslo, og er lett å komme til med kollektiv transport. Nærmeste parkering er Vestre Vika P-hus som har innkjøring fra Munkedamsveien.

 

Tilleggsinformasjon

Pris

Ved forespørsel