Shop

Isskulpturering

booking@eventbyraaet.no        +47 924 40 896

Info
Category:Tag:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Isskulpturering / Snøskulpturering som teambuilding på aktivitetsdagen!

Det finnes knapt noe materiale som er mer spektakulært enn is og snø. Det kan formes i nesten alle tenkelige og utenkelige former, og i alle størrelser du kan tenke deg.

Hvordan fungerer isskulpturering som aktivitet?

Snøblokkene er ca 1,1 m i firkant og vi regner ca 6-8 personer pr gruppe. Gruppen skal sammen forme snøblokken til en skulptur. Her er det bare kreativiteten som setter stopper for hva man kan lage. Det laget som kommer opp med den beste ideen og som klarer å lage den beste isskulpturen vinner. Vi ordner med alt av verktøy, instruksjon, frakt og gjennomføring. Varigheten er ca 1-1,5 time pluss litt tid til å ønske velkommen. Det kan være behov for lys.

Vi leverer også is/snøbarer og isglass både for drinker og øl.

Mange ønsker spesielle varianter av skulpturer i is, og derfor har vi verdens eneste industrirobot for isskulptur- produksjon, noe som gjør at vi kan skape det du ønsker i is, i tillegg til at vi har noen av de beste kunstnerne/skulptørene.

Tesla fikk en to meter lang bil i is til sitt event. Sør Koreanske Doosan hadde en stor duper på en anleggsmesse. Noen ønsker seg skreddersydde isbarer til bryllupsfesten sin eller andre festligheter. For UngdomsOL på Lillehammer 2016, ble scenografien til åpningsseremonien bygget i is og snø.

Mulighetene er mange. Kontakt oss for en iskald prat!