Shop

Kingdom of Escape rooms

Varighet: 1 time

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00

 

Info
Category:Tag:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Kingdom of Escape rooms- Oslo

Perfekt aktivitet for teambuilding / firmafest! 

Vil du gi dine ansatte en unik opplevelse, og samtidig øke deres lagånd og evne til å samarbeide? Dem arrangerer og skreddersyr escape-room spill for bedrifter og grupper på 4-20. Selskapet kan også tilby escape-box opp til 80 personer som ønsker underholdning og temabuilding aktiviteter. 

Flere og flere bedrifter oppdager at slike aktiviteter har mye for seg dersom man ønsker å øke produktiviteten til de ansatte. Aktivitetene gir ikke bare ny inspirasjon gjennom opplevelser man kanskje tidligere ikke har hatt. Teambuilding aktiviteter kan også styrke team arbeidet som kommer i etterkant av escape-room-spillet. 

Dem legger opp spillene slik at de ikke er fysisk krevende og helt uten behov for forkunnskap. I tillegg vil du bli utfordret til å bruke både fantasien og din evne til logisk tenkning. Teambuilding aktiviteter hos  Kingdom of Escape Room skal være moro, utfordrende og ikke minst ta sikte på å bygge varige bånd mellom deltakerne, noe som kan hjelpe en bedrift på sikt. 

I de forskjellige team battle spillene deles deltakerne inn i grupper på 6 personer. To grupper spiller mot hverandre samtidig i hvert rom. Det laget som løser oppgavene fortest vinner. Dersom dere er flere enn 12 personer, deler dem dere i to puljer. En av puljene får spille team-battle på escape-room mens den andre puljen spiller escape-box. Deretter bytter de to puljene slik at alle får prøvd alt. 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kingdom of Escape rooms”