Shop

Minigolf

Alle kan ha glede av spillet – uansett alder – styrke og kjønn. Minigolf, også kalt banegolf, er en sport som utøves ved hjelp av en minigolfkølle og en ball på en ferdiglaget bane der hindringene er faste og tildels vanskelige å passere samtidig som ballen skal i hullet. Hensikten med spillet er å slå ballen fra utslagsstedet til hullet i banen på færrest mulig slag. Med hjelp fra en av våre instruktører kan vi sette opp organisert turering og gi deltakerne nyttige tips og triks. På den måten blir deltakerne mer engasjert og spillet blir morsommere.

Regler:

Ballen legges på ett avmerket utslagssted og slås med køllen mot hullet. Det maksimale antall slag på en bane er 7. Dersom ballen hopper ut av banen legges den tilbake i banen der den gikk ut. Det tilkommer ikke ekstraslag for baller som går ut.

Hvis ballen spilles i hullet på ett slag kalles det Speak, (uttales «spik») og ikke «hole in one«, som i vanlig golf.

Banene har en rødfarget grenselinje som ballen må krysse for at man skal slippe å legge ballen tilbake på utslagsstedet. Når ballen er slått forbi den grenselinjen kan ballen slås videre mot hullet fra det stedet den stoppet. Dersom ballen bli liggende nær vantet kan den legges ut i spillbart område på banen. Det spillbare området er markert med svart stiplet linje.

Det er ikke tillatt å gå eller stå i selve banen.

 

Kontakt oss idag for booking og organisering:

post@eventbyraaet.no
+47 924 40 896