Shop

Opland Bakgård på Østbanehallen

Oslo S

Medbrakt mat og drikke ikke tillatt

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00

Info
Category:Tag:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Opland Bakgård på Østbanehallen

Mellom Oslo S og Østbanehallen ligger en skjult skatt. En bakgård som har blitt forvandlet til et street food konsept med deilige hippie-vibber. Jernbanegata har siden 1960 ligget der stengt for offentligheten. Tidligere var det en travel gjennomfartsvei, der bl.a. Knut Hamsund bodde når han skrev sin gjennombruddsroman «sult». Den gang het gata Lille Tomtegate. I fjor sommer åpnet Opland Burger & Steak gata igjen sammen med Bane Nor og Byantikvaren. For en stemning det ble! De færreste visste ikke at det var noe som helst mellom disse to bygningene. Den ene fredete veggen som vender mot Østbanehallen fra 1854 gir en fantastisk fin lun stemning sammen med den gamle brosteinsbelagte gaten. Det har nå blitt satt inn bar- og kjøkkencontainer og dekorert gata i fargefulle hippie- og streetfood stil med scene, lyd og lys.

Kapasitet: Det er plass til 250 sittende personer under tak

Dette er det perfekte stedet til å arrangere sommerfest, jubileum, kick-off eller hva det måtte være. Tenk deg stemningen med lys, musikk og kanskje en komiker som underholder gjestene ved bordene, eller synger en vakker serenade mens summingen fra bylivet i Karl Johan lager bakteppe. Det er sommerfølelse!

 

For forslag til underholdning, aktiviteter tips og inspirasjon, besøk vår nettbutikk www.eventstore.no

Tilleggsinformasjon

Kapasitet

Uteserveringen under tak: 250 personer

Pris

Ved forespørsel

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Opland Bakgård på Østbanehallen”