Shop

Sjøholmen

Blommenholm, Bærum

Medbrakt mat og drikke ikke tillatt

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00

Info
Category:Tag:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Sjøholmen på Blommenholm

Sjøholmen er et unikt kunst- og kulturhus i en 1500 kvm stor villa fra 1890 ved sjøen på Blommenholm i Bærum, kun 15 minutter fra Oslo. Villaen og konseptet er valgt ut spesielt av kommune da de søkte etter nye leietagere våren 2015. Sjøholmen blir bindeleddet mellom Sandvika by og Henie Onstad Senteret, og del av Kyststien og strandpromenaden som opparbeides i Bærum.Husets konsept er helt unikt i Norge, i tillegg til å åpne opp en av Arnstein Arnebergs praktvillaer.

I de to gamle stuene i første etasje på Sjøholmen er det en familievennlig kafe på dagtid, uteservering på sommeren og selskapssutleie året rundt. Du kan leie de vakre rommene med lys fra 100 år gamle buktende vinduer og feire de store anledningene i fornemme saler med kultur og historie i veggene og Sandviksbukta som utsikt.

Sjøholmen har en kapasitet på opp til 80 gjester til sittende middag (innendørs), samt opptil 200 gjester på uteserveringen. På Sjøholmen kan det arrangeres alt fra store bryllup og konferanser til mindre selskap og jubileer.

Forespør Sjøholmen her

Fyll ut skjema nedenfor om du ønsker tilbud på arrangement på Sjøholmen

Hvor mange gjester estimerer du?

Har du et ca. budsjett?

Melding (spesifiser gjerne hva du ønsker inkludert i tilbudet)

For forslag til underholdning, aktiviteter tips og inspirasjon, besøk vår nettbutikk www.eventstore.no

Tilleggsinformasjon

Kapasitet

Sittende til middag: 80 personer
Uteservering: 200 personer

Pris

Ved forespørsel