Shop

Solve A Mystery

Varighet: 2 timer

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00

 

Info
Category:Tag:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Solve A Mystery- Oslo

Perfekt aktivitet for teambuilding / firmafest!

Operasjon Grefsenkollen 

Operasjon Grefsenkollen 1945 er basert på virkelige hendelser fra slutten av 2. verdenskrig. Som medlemmer av den norske motstandsbevegelsen er det deres oppgave å gjennomføre det hemmelige oppdraget. Oppdraget løses mens dere beveger dere i terrenget rundt Grefsenkollen. I konvolutten finner dere alt som trengs for å gjennomføre oppdraget. 

Drapet ved Stortinget 

Foran Stortinget, åpner dere konvolutten og tar ut mordmysteriet. Det er begått et bestialsk drap, så nå må dere prøve å finne ut hvem som er den skyldige. Dere blir guidet rundt sentrumsområde i historiske omgivelser, mens dere løser gåter og oppgaver. Til slutt skal dere samle trådene og forhåpentligvis fange morderen … før det er for sent. 

Mordet ved Akershusfestning 

Foran Rådhuset, åpner dere konvolutten og tar ut mordmysteriet. Det er begått et bestialsk drap, så nå må dere prøve å finne ut hvem som er den skyldige.  Dere blir guidet rundt Akershus i historiske omgivelser, mens dere løser gåter og oppgaver. Til slutt skal dere samle trådene og forhåpentligvis fange morderen … før det er for sent.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Solve A Mystery”