Shop

Spøkelsesvandring

Varighet: 2 timer

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00

 

Info
Category:Tag:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Spøkelsesvandring- Oslo

 

Perfekt aktivitet for teambuilding / firmafest!

Dem starter spøkelsesvandringen på Christiania Torv, som var hjertet i det gamle Christiania. Torvet hjemsøkes fortsatt av spankulerende, fine fruer og herrer – og ikke minst bøddelen, som kanskje angrer de mange og blodige henrettelsene han utførte her.

Hva er de mystiske skyggene som beveger seg langs veggene i den gamle restauranten? Hvorfra kommer det uhyggelige skriket som kan høres på Akershus festning?

For tyvende år på rad, fortsetter dem sin populære spøkelsesvandring i gamle Christianias gater og rundt Akershus festning. Disse områdene er spekket med mystiske og spennende historier som har satt dype spor…

Dem har dyktige og entusiastiske guider, som vil ta deg med fra i dag og tusen år tilbake i tid – hør de sanne, spennende og grøssende historiene! Flere av deltagere kan fortelle om uforklarlige opplevelser på spøkelsesvandringen… Dette blir en kveld du sent vil glemme! Hvis du tør!

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Spøkelsesvandring”