Shop

Sporten

(1 omtale)

Holmenkollen, Oslo

Medbrakt mat og drikke ikke tillatt

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00


Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/3/e/eventbyraaet/www/wp-content/themes/dekko/framework/lib/edgt.functions.php on line 271

Beskrivelse

Sporten Holmenkollen – En perle med fortryllende utsikt

Sporten i Holmenkollen er et av Oslos mest estetiske og spesielle selskapslokaler med en kapasitet på opptil 250 personer. Sporten ligger plassert på Frognerseteren på toppen av Holmenkollen med panoramautsikt over hele indre Oslo-fjord. Med sine 9,5 meter under taket og karakteristiske trekk, er dette et sted man sent glemmer. Kjøkkenet er selve hjertet i Sporten. Med et fantastisk kokke-team produserer vi mat i toppklasse! Med gode nordiske råvarer er menyene inspirert av Norske tradisjoner med moderne preg. På Sporten arrangeres det alt fra store firmafester, bryllup og konferanser, til mindre bursdagsselskap og andre markeringer og jubileer. Lokalet fungerer like godt til en storslagen gallamiddag, som til en uformell skistue med afterski etter firmaets aktivitetsdag. Med vår flotte uteservering passer Sporten bra for arrangementer til alle årstider.

Sporten egner seg superbra til eventer og arrangementer utenom det vanlige. Det finnes uttalige muligheter på Sporten. Vi har omgjort Sporten til alt fra Winter Wonderland, megaparty i Great Gatsby stil til Great Hall i Hogwarts fra Harry Potter-universet.

For inspirasjon til underholdning, besøk vår nettbutikk her

Forespør Sporten her

Fyll ut skjema nedenfor om du ønsker tilbud på arrangement på Sporten

Hvor mange gjester estimerer du?

Har du et ca. budsjett?

Melding (spesifiser gjerne hva du ønsker inkludert i tilbudet)

 

Sportens historie:

Sporten Holmenkollen ble bygget i 1896 som et supplement til hovedrestauranten på Frognerseteren på grunn av den sterke utviklingen av skikulturen på slutten av 1800-tallet. Sporten ble bygget for 35.000 kr i tradisjonell dragestil, og arkitekten for Sporten var som for Frognerseteren, Holm Munthe.

Sporten har alltid vært drevet sporadisk, selv om den periodevis har vært åpen som kafé for folk som ferdes i skog og mark. Stedet hadde sin glansperiode på 60- og 70-tallet, da det ble arrangert offentlig dans i lokalene. Man kan nesten si at Sporten var et av Oslos første ”in steder”.

Sporten ble også brukt som feriekoloni for barna i Oslo sentrum. Ofte kun dagskoloni på grunn av den korte avstanden til sentrum hvor de fleste kom fra.

Tilleggsinformasjon

Kapasitet

Langbord: 250 personer
Runde bord: 176 personer
Stående: 400 personer
Kinooppsett: 200 personer
Klasserom: 150 personer
U-Bord: 100 personer

Pris

Husleie 15 000,- inkl. mva. Mat og drikke kommer i tillegg.

1 omtale for Sporten

  1. Trygve

    Fantastisk selskapslokale på toppen av Oslo. Vi hadde vårt årlige julebord på Sporten og det er det beste julebordet i firmaets historie. Utrolig god mat, flinke- og serviceinnstilte servitører og en wow-faktor av de sjeldne. Anbefales på det varmeste!

Skriv en omtale