EVENTBYRAAET AS

For bestilling, reservasjon, forespørsel om tilbud eller øvrige henvendelser, kontakt oss på telefon eller e-post.

Tlf: +47 22 17 12 00

E-post: booking@eventbyraaet.no

Search

Shop

Sporten

Holmenkollen, Oslo

Medbrakt mat og drikke ikke tillatt

booking@eventbyraaet.no        +47 22 17 12 00

Beskrivelse

Sporten Holmenkollen – En perle med fortryllende utsikt

Sporten i Holmenkollen er et av Oslos mest estetiske og spesielle selskapslokaler med en kapasitet på opptil 250 personer. Sporten ligger plassert på Frognerseteren på toppen av Holmenkollen med panoramautsikt over hele indre Oslo-fjord. Med sine 9,5 meter under taket og karakteristiske trekk, er dette et sted man sent glemmer. Kjøkkenet er selve hjertet i Sporten. Med et fantastisk kokke-team produserer vi mat i toppklasse! Med gode nordiske råvarer er menyene inspirert av Norske tradisjoner med moderne preg. På Sporten arrangeres det alt fra store firmafester, bryllup og konferanser, til mindre bursdagsselskap og andre markeringer og jubileer. Lokalet fungerer like godt til en storslagen gallamiddag, som til en uformell skistue med afterski etter firmaets aktivitetsdag. Med vår flotte uteservering passer Sporten bra for arrangementer til alle årstider.

Sporten egner seg superbra til eventer og arrangementer utenom det vanlige. Det finnes uttalige muligheter på Sporten. Vi har omgjort Sporten til alt fra Winter Wonderland, megaparty i Great Gatsby stil til Great Hall i Hogwarts fra Harry Potter-universet.

For inspirasjon til underholdning, besøk vår nettbutikk her

Ønsker du å booke event på Sporten? Kontakt oss for utleie og bestilling!

Klikk her for booking

Sportens historie:

Sporten Holmenkollen ble bygget i 1896 som et supplement til hovedrestauranten på Frognerseteren på grunn av den sterke utviklingen av skikulturen på slutten av 1800-tallet. Sporten ble bygget for 35.000 kr i tradisjonell dragestil, og arkitekten for Sporten var som for Frognerseteren, Holm Munthe.

Sporten har alltid vært drevet sporadisk, selv om den periodevis har vært åpen som kafé for folk som ferdes i skog og mark. Stedet hadde sin glansperiode på 60- og 70-tallet, da det ble arrangert offentlig dans i lokalene. Man kan nesten si at Sporten var et av Oslos første ”in steder”.

Sporten ble også brukt som feriekoloni for barna i Oslo sentrum. Ofte kun dagskoloni på grunn av den korte avstanden til sentrum hvor de fleste kom fra.

Tilleggsinformasjon

Kapasitet

Langbord: 250 personer
Runde bord: 176 personer
Stående: 400 personer
Kinooppsett: 200 personer
Klasserom: 150 personer
U-Bord: 100 personer

Pris

Husleie 15 000,- inkl. mva. Mat og drikke kommer i tillegg.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Sporten”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *