Sommerfest Oslofjorden

Lokasjon for sommerarrangementet er ofte avgjørende for en vellykket sommerfest med jobben. Enten du er på utkikk etter et selskapslokale eller en restaurant ved sjøen eller om du ønsker å sette opp et partytelt på stranda. Vi drifter selskapslokaler ved sjøen og vi leier ut partytelt.

Vi har gjennomført utallige sommerfester for bedrifter og vet hva suksessfaktorene er. Vi kan planlegge, organisere og gjennomføre hele sommerfesten, eller du kan spørre oss om hjelp til deler av den.

Som et eventbyrå kan vi ordne alt fra underholdning til selskapslokaler for din sommerefest. Vi har unike sommerlokasjoner, enten det er et selskapslokale ved vannet, båttur i Oslofjorden eller sommerfest ved sjøen i telt. Vi bidrar også med aktiviteter i forkant av sommerfesten enten det er ribtur, sportslige aktiviteter, rebuser, lek og moro.

Kanskje ønsker du å leie et partytelt? Isåfall anbefaler vi deg å besøke vår online bestillingsportal for eventer. Her kan du leie partytelt og utstyr til din sommerfest:

www.eventstore.no

 

Vi drifter noen helt unike selskapslokaler i Oslo ved sjøen. Sjekk ut nærmere her:

www.selskapslokalerioslo.no

 

I tillegg til å drifte noen av de kuleste stedene i byen arrangerer vi også mange fester på andre steder vi samarbeider tett med. Med andre ord; vi tilpasser alltid tilbudet etter hva slags behov dere har og gjør vårt ytterste for å gi en best mulig totalopplevelse.

Vi setter gjerne opp et helt uforpliktende forslag på sommerfest for dere
Noen av kundene vi har vært så heldige å få lov til å jobbe med