Sommerfest

Skikken med julebord oppstod i middelalderen. Det var vanlig å la maten stå framme hele jula slik at fattige og omstreifere kunne forsyne seg. Man lot også restene etter julemåltidet ligge igjen på bordet over julenatta for å blidgjøre de underjordiske eller gårdsnissen.

Eventbyraaet AS har bred erfaring med å lage sommerfest for bedrifter. Vi har de siste seks årene arrangert utallige arrangementer for firmaer i sommersesongen og vet hva som skal til for å få et vellykket event. Vi gir deg forslag og tips til sommerfest for deres firma, enten du er på utkikk etter eventloker ved sjøen eller sommerlige steder du kan sette opp telt. Vi hjelper deg også med tema til sommerfesten eller kommer med forsalg på aktiviteter, leker og underholdning.

Lokasjon for sommerarrangementet er ofte avgjørende for et vellykket event. Enten er du på utkikk etter et selskapslokale eller en restaurant, eller du ønsker bistand med produksjonen rundt sommerfesten din. Som et eventbyrå kan vi ordne alt fra underholdning til selskapslokaler for din sommerefest. Vi har unike sommerlokasjoner, enten det er et selskapslokale ved vannet, båttur i Oslofjorden eller sommerfest ved sjøen i telt. Vi bidrar også med aktiviteter i forkant av sommerfesten enten det er ribtur, sportslige aktiviteter, rebuser, lek og moro.

Vi setter gjerne opp et helt uforpliktende forslag på sommerfest for dere
Noen av kundene vi har vært så heldige å få lov til å jobbe med