Tjenester

Under ser du noen av tjenestene vi tilbyr. Vi er en totalleverandør av arrangementstjenester. Vi planlegger, tilrettelegger, organiserer og gjennomfører. Våre prosjektledere følger prosjektet fra idé til evaluering.
Våre tjenester
Klikk på pilene for å vite mer
Julebord

Planlegger du julebord for din bedrift? Vi kan bistå med hjelp til hele, eller deler av julebordet. Vi tilbyr komplette julebordspakker og tilpasser inneholdet etter behov og budsjett.

Sommerfest

Planlegger du sommerfest med jobben? Vi setter opp skreddersydde løsninger for sommerfesten for din bedrift, enten du trenger hjelp med hele eller deler av arrangementet.

Bryllup

Det å gifte seg er et av menneskets viktigste høydepunkter i livet. Vi kan bistå med alt fra selskapslokaler til utstyrsleie for å skape de perfekte rammene til bryllupet.

Konferanse

Ønsker du hjelp med planlegging og gjennomføring av konferanse? Vi bistår med alt fra deltakerhåndtering til teknisk kompetanse og gjennomføring av konferansen.

Firmareise

Vi hjelper bedrifter med å planlegg og organisere firmareiser til ulike destinasjoner, enten man planlegger firmatur, belønningstur, ledersamling eller kurs.

Jubileum

Uansett hva du skal feire kan vi bistå med alt du trenger til ditt arrangement

Markeringer

Uansett hva du skal markere kan vi hjelpe deg med å arrangere det

Kick-off

Vi bistår med alt fra planlegging til gjennomføring av kick-off

Team building

Vi hjelper bedrifter med å gjennomføre team-buildingsaktiviteter som knytter sterkere sosiale bånd mellom menneskene på arbeidsplassen

Ønsker du mer informasjon eller et uforpliktende tilbud?